Mysfaktor med Keddys braskaminer

Det hade varit trevligt att ha en braskamin, särskilt på vintern när det är så kallt utomhus. Tänk vad skönt att komma in efter att ha varit ute i slasket, när tårna och fingrarna domnar av kylan, och bara sätta sig i en mjuk fåtölj eller lägga sig på en pläd framför en brasa som sprakar. Vilken mysfaktor! Det vore ett perfekt ställe att skriva på också, lugnet hade nog gett skrivinspiration och jag hade kunnat använda texter jag inte var nöjd med som bränsle till brasan! Vill man ha en braskamin med hela 20 års garanti så är Keddy ett bra val och de har även självstängande luckor på sina kaminer. Man kan välja till sidoglas också.

Min favorit av Keddys braskaminer är den till höger, en K1140 i färgen Champange. Gillar hur fräsch och modern den ser ut. En kamin i den designen hade passat bra för personer som vill inreda modernt. Självklart säljer Keddy även en massa andra sorter, så det är bara att välja på.

// Polly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>