26:e september, dagen innan operationen

På morgonen dagen innan operationen fick jag åka ambulanstransport till Linköping. Innan dess var jag tvungen att tvätta mig med Hibiscrub och det var jättekrångligt eftersom jag knappt kunde stå på grund av huvudet eller ens hålla det uppe.

När vi kom fram till Linköping fanns det ingen mat till mig trots att jag inte hade ätit något sen frukosten, men de lyckades ordna det ändå. Jag tvingades gå av båren och lägga mig på en soffa i ett väntrum eftersom de inte hade ordnat något rum åt mig när jag kom fram. Sen när jag väl fick ett rum fick jag vänta i en evighet på att någon skulle komma och säga åtminstone något, men det dröjde hur länge som helst och jag hade fortfarande ingen aning om vilken slags operation som skulle göras och hur mycket hår som skulle behöva rakas bort på huvudet.

Det skulle ha kommit en kirurg till rummet någon gång under dagen, men det blev försenat och framskjutet hela tiden. Till slut var det för sent. Kvällen innan väntade ännu en krånglig dusch med Hibiscrub och medan håret torkade låg jag i sängen och såg på film på datorn för att ha något annat att tänka på. Innan jag skulle sova var jag tvungen att lämna ifrån mig alla ägodelar eftersom jag skulle opereras på morgonen och vi då skulle lämna rummet igen.

// PollyLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image