Ny tavla, fin inredningsdetalj

Jag älskar verkligen min nya tavla från PIXERS, den är underbar! Ett av mina favoritdjur är pingviner så det passar perfekt att ha en så här fin tavla hemma, det ser mycket bättre ut än att ha en tom vägg. Jag låg ju nyligen på sjukhus rätt länge och där fanns bara tråkiga målningar av landskap, inga läckra fototavlor som man kunde tillbringa all tråktid med att se på. Mitt rum på sjukhuset hade blivit så mycket trevligare med en sån här fin tavla.

Eftersom tavlan är så stor och detaljerad så att man till och med kan se snöflingorna på marken så kan det ibland kännas lite kyligt när jag ser på den, så för att kompensera det ska jag skaffa en till tavla fast med ett somrigt motiv. Tror det kan bli snyggt med såna kontraster. Nästa gång jag skaffar en tavla blir det självklart från PIXERS igen då de har ett så stort utbud. Beslutsångest lovas!

Bara sök på det du är intresserad av i tavelväg så kommer det upp flera tusen resultat och valmöjligheter. Det säljs även härliga fototapeter, posters och väggdekorer.

// Polly, en mycket nöjd tavelägare 

2 svar på ”Ny tavla, fin inredningsdetalj”

  1. Jag förstår att du är nöjd, tavlan är jättefin. Spännande vad du kommer att välja för sommarbild 🙂 Det är så roligt att se att du mår bättre. Ha det bra och var rädd om dig.

    Hälsningar från mormor och morfar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image