Vad ska Polly göra?

Grattis till er läsare, ni ska få hjälpa Polly att utvecklas! Här nedan har jag skrivit ner några saker jag kan ha lite svårt för att genomföra och som jag känner att jag behöver öva på. Hjälp mig att välja vilken utmaning jag ska ta mig an först. Jag kommer betygsätta utmaningen efteråt och skriva hur det gick, så kör på. Låt ”spelet” börja 😉

Ska jag:
– Lämna tillbaka  en dvd-film som jag och David lånade på Hemmakväll helt själv? (Anhöriga utanför räknas inte)
– Säga till ett av barnen på dagis nästa gång h*n vill bli buren att jag inte kan bära pågrund av att jag får ont i ryggen?
– Gå ut från lägenheten även om jag ser att en granne är i trapphallen/trädgården?
– Fotografera något ute trots att någon tittar? (Har extremt svårt för det, haha!)

Kommer inte på fler uppdrag just nu, men jag är säker på att listan kommer uppdateras!
// Polly

12 svar på ”Vad ska Polly göra?”

 1. ta den som kænns lættast før dig. jag skulle valt fotografera før då ær de minst risk att du behøver prata. Lycka till!

 2. Jag tycker att du ska börja med att säga till den där ungen på dagiset. Du är alldeles för ung för att behöva få problem med ryggen, och det är dessutom en helt onödig anledning att behöva få ont i ryggen.
  Lycka till! Jag vet att du kommer att klara av alla utmaningarna så småningom.

 3. Filmen lämnar du tillbaka lätt som en plätt om någon står utanför 🙂 Sen tar du itu med dagiset. Håller med Johan där om att det känns viktigt! Personalen vet ju att du har lite problem med ryggen, så nu är det barnens tur att få veta det också 🙂

  1. Ja, men det känns som man inte kan hjälpa till med mycket om man inte ens kan lyfta :O
   // Polly

 4. Tja, det kan ju va rätt bra att börja med att lämna tillbaka filmen så man sipper förseningsavgifter. Sen kan det ju vara smart att säga till ungen på dagis att du inte kan bära för att du har ont i ryggen (ungar brukar ju va rätt bra på att förstå sånt). Att kunna gå ut ur sin lägenhet fast man möter en granne eller två kan ju vara bra att våga göra annars kan det ju lätt uppstå lite problem, och att fåta ute fast det kommer folk kan kännas pinsamt ibland, det vet jag också (tänk om de tror att jag fotar dem och blir sura), men tänk på hur det känns att själv bli fotad. Det är kul!

  Du är stark tjejen, du fixar allt. kRAM!

  1. Det ska ske! Problemet jag har när jag fotar är att jag får såna tvångstankar. Tex att någon ska skratta eller konstigt nog komma och fråga mig ”Öh, vad gör du?” Lite komiskt.
   // Polly

 5. Jag vet inte om jag förstår ditt problem Pauline. Men då jag kom hit via en sida om selektiv mutism antar jag att prata är det som är svårt? Och då menar jag att alla situationer där du behöver prata är extremt ångestframkallande. Men jag har kanske missuppfattat din diagnos?

  1. Jag har även social fobi och högfungerande autism så jag kan ha problem med lite av varje.
   // Polly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image