Lilla My ÄR snäll och förstående.

Halloweenfesten hos Susanna var trevlig, men som ni kanske kunde gissa klarade inte ”mitt sköra jag” av de påfrestningar som medföljer på fester med alkohol. Folk som pratar i mun på varandra blir snabbt till ett ohörbart sorl, och att jag inte kände någon annan än Susanna på festen gjorde att jag kände mig ännu mer utanför. Gamla minnen kom upp, vidriga minnen, men Susanna, utklädd till ingen annan än Lilla My, var så snäll och förstående, tänk om fler kunde vara så sjukt underbara?
Susanna lånade ut sin lägenhet till mig så att jag kunde få vara för mig själv tills den sena bussen till Jönköping gick, (sista tåget hade redan gått), och Susanna uppmanade mig att känna mig som hemma. Filmer, godis, dricka, filt. Allt fanns.

Själv kände jag mig mest i vägen, som en jävla barnunge bara för att jag inte pallade med att befinna mig på en fest utan att börja lipa. Jag kände mig som en glädjedödare.
Lyckligtvis hann jag med att fastna på bild innan tårarna anlände, vilket gör att jag, när jag får lust kan göra ett försök att pränta in den feta osanningen. Att jag i fredags var ”en helt vanlig person”, som klarade av att umgås och ha trevligt med personer på en fest utan minsta problem.
In
my
dreams …
// Polly

 

6 svar på ”Lilla My ÄR snäll och förstående.”

  1. Super fin blogg och vackra bilder.. Kan inte vara lätt känna sådär men du gjorde ett starkt försök och denna gången gick det inte men vem har sagt att det inte går bättre nästa gång så låt inte detta påverka dig för mycket så du undviker fester i framtiden .. Sen vill jag ge en stor eloge till Lilla My som verkar vara en helt underbar vän..

    Ps: Besök gärna min blogg om du vill jag skriver om dagsaktuella händelser och har små tävlingar med fina priser.

    kram Jossan

  2. Vill bara säga att jag känner igen mig så j*vla mycket i det du beskriver ha hänt.
    Det brukar kännas bra i början av festen, men sedan när jag själv bli tröttare, och ju mer de andra dricker känner mig mig bara allt obekvämare i situationen. Det blir mycket stim, stoj och ljud. Har svårt att sortera och förstå vad de andra säger. Och jag tycker att de som dricker bara blir allt mer konstiga, inte sig själva liksom. Men det var ändå starkt att du stannade. Trots att negativa känslor fanns det, så fixade du det, du är grym!

  3. För ett tag sen la du upp ett inlägg om allt du inte trodde du skulle klara men som du nu klarat! Du har dessutom lyckas få ut en egen tryckt bok vilket är mångas dröm. Så vad säger att du inte i framtiden kan klara av något sådant utan problem? Vägen kanske är lång men vad vore målet om inte vägen fanns? Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image