Eminem ägde ut arenanI måndags fick jag och min bror äntligen se Eminem live, som jag har väntat på att han ska komma till Sverige! Självklart var det väldigt jobbigt när det var så mycket folk, cirka 57 000 men vi behövde åtminstone inte köa när vi gick in eftersom vi hade sittplatser. På dit och hemvägen däremot var det så många som vallfärdade att man fick gå och trängas ordentligt.

Eminem spelade många av mina favoritlåtar, bland annat Till I Collapse och som slutlåt körde han Lose yourself som jag kan utantill och sjöng med i. Det tog slut alldeles för fort! Tids nog kommer jag att lägga upp klipp som jag filmade under konserten och jag är glad att jag gjorde det för annars hade jag kanske inte trott på det i efterhand att jag faktiskt har sett Eminem live. Tyvärr körde han inte låten Kings Never Die, den är också riktigt bra.

5 svar på ”Eminem ägde ut arenan”

  1. Jag har länge beundrat dig polly men jag vill nu säga dig hej då, Jag är så trött på din blogg dina citat, Hej då polly.

  2. När jag var tonåring lyssnade jag mycket på hip hop men nu har jag tappat intresset totalt på grund av människor blir dödade av gängkrig i Sverige , visste du att svenska thugs dör som flugor nu för tiden? Jag är nu mer intresserad av dansband än att leva thug life som du. Jag är nu vuxen och har gott vidare i livet ska skaffa mig ett jobb för jag kan inte äta CD-skivor , har också ränsat ut min bokhylla slängt flera cdn och affischer. du kan leva ditt liv men jag väljer och leva mitt. ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image