Operationen visar lyckat resultat!

Det ska bli skönt att slippa gå på fler magnetkameraundersökningar då de är så långdragna och efter att kirurgen har kollat på bilderna och ”godkänt” resultatet är jag friskhetsförklarad från hydrocefalus. Det känns konstigt eftersom jag inte ens hunnit fatta än att jag fick det och jag kommer nog aldrig kunna se mig som någon som inte har hydrocefalus. Jag har ju en konstgjord gång i hjärnan på grund av det och den försvinner ju inte. Förhoppningsvis inte i alla fall. Det kan hända att de växer igen, men det hoppas jag verkligen inte. Vill inte operera mig igen.

Det enda som återstår nu är en till ögonundersökning för att kolla trycket i ögonen.

// Polly, med hydrocefalus vad en kirurg än säger 😉

8 svar på ”Operationen visar lyckat resultat!”

 1. Vad skönt! Hur är det med hjärntröttheten då? Borrade dom upp en kanal eller satte dom in ett plaströr? Jag har ju en titanklämma där gallblåsan satt tidigare.

 2. Hej!
  Läst uppifrån och ner, nerifrån och upp… ????
  Vad är det för operation du skulle göra?
  Jag är 45 år, född med hydrocephalus.. har shunt (slang) från huvudet ner till buken.
  Har perioder med mycket huvudvärk. Konstant hjärntrötthet…men min förre läkare på neurologen försökte! få mig att balansera livet lite..som en pendelvåg… om jag jobbar och anstränger mig mycket då får jag mindre vila.. vila & roliga saker måste väga lika tungt i ”vågen” för att jag ska orka för att inget ska tippa över.
  Måste erkänna att det ÄR SVÅRT att ge tid till avkoppling om man vill göra mycket annat under de vakna timmarna.

  Lycka till !! Ta hand om dig..

  1. Håller med! Det känns som om jag missar en massa jag vill hinna göra bara för att jag måste sova. Jag gjorde en ventrikulostomi om du vet vad det är?

   // Polly

 3. Vad skönt att operationen fungerade. Är jättenervös eftersom jag också troligtvis ska göra samma sak. Känns lite otäckt att de ska gå in i mitt huvud och borra. Men om det kan få mig att må bättre och förebygga framtida problem så måste det göras. Ha det bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image