Gör hemmet verkligare med canvastavlor

Jag älskar verkligen canvastavlor och är så nöjd med den jag har bakom teven nu med pingvinerna på. Om man har ett stort hem eller många tomma väggar är det ett utmärkt sätt att inreda genom att använda sig av tavlor med olika grymma motiv.
En enkel tavla kan göra så mycket, jag har märkt en enorm skillnad. Istället för en tom, ful fläck bakom teven så täcker en enorm tavla upp den och det är som att ha utsikt genom ett fönster rätt ut i den antarktiska kylan. Känner mig till och med lite kall när jag ser på den.

När jag kollade in Photowall.se hittade jag många lovande resultat. Vad sägs om ett supercoolt meteoritnedslag rätt ner i sovrummet? De starka färgerna gör verkligen att man, eller åtminstone jag bara ”sugs rätt in i tavlan” och jag tycker att motivet är fascinerande.

En bra grej på Photowall är också att man kan se tavlan man vill ha i olika typer av rum så att man kan tänka sig in i var den skulle passa bäst. Tavlan nedan tycker jag gör sig perfekt bakom sängen i sovrummet. 

Jag hade velat ha en stor och rymlig lägenhet med många rum så att jag hade kunnat inreda alla med olika typer av tavlor. Eftersom dinosaurierna dog av en meteorit så hade jag kombinerat med denna supersnygga tavla och kanske ännu en rymdtavla. Bra kombo va?

I köket hade jag velat att det skulle se gott och inbjudande ut och jag hade kombinerat tre läckra tavlor med citronskivor, jordgubbar och blåbär. Den metoden kanske hade funkat för att bli mer nyttig!


En hall ska ju se välkomnande ut. Eller? Det beror kanske på hur man vill att ens gäster ska känna sig. Vill man skrämma iväg dem kanske man kunde hänga upp en sån här tavla:

Eller om man kanske vill ge ett lite lugnande eller välkomnande intryck till besökaren:

Vad passar bra i badrummet om inte tavlor med havsmotiv? Särskilt för mig som älskar havet, men bilder på naturen passar också in bra.


För de med barn finns det många alternativ att inreda barnrummet med. Kanske populära Elsa från filmen Frost, Mumintrollen, Cars eller Djungelboken. Vill barnet ha ett speciellt tema i rummet går det ju utmärkt att kombinera flera tavlor med Disneyprinsessor eller göra ett litet dinosaurierum. För de allra minsta finns det söta barnboksfigurer att dekorera väggarna med.

Det allra viktigaste stället för mig i lägenheten, skrivarhörnan kräver så klart någon tavla som ger inspiration. Jag hade helst velat ha ett separat skrivrum så att det känns mer inramat och instängt för att få mer skrivro. Hittade dessa underbara tavlor på bokhyllor som både ser fina och fantasifulla ut samtidigt som de ger stor inspiration till skrivandet.

Dessa tavlor hade också passat bra över låga bokhyllor eller på ett litet bibliotek om man nu hade haft lyxen att ha ett eget sånt!


// Polly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image