Har jag hjärntrötthet?

Idag har jag bara varit i affären, men det var ansträngande nog för mig. Numera har jag börjat få ont i huvudet varje dag, flera gånger per dag. Har äntligen fått en tid i Linköping i alla fall, har inte fått träffa någon därifrån sedan operationen i september. Misstänker att jag har drabbats av hjärntrötthet efter operationen, för jag känner igen många av symptomen. Kan inte ens ta på mig ytterkläderna utan att bli trött och andfådd och jag stressar ihjäl mig för minsta småsak.

Det fula skokartongsliknande huset vid vägens slut:


// Polly

4 svar på ”Har jag hjärntrötthet?”

  1. Vad jobbigt, men kanske ingen jätteovanlig komplikation? Jag hade nog något liknande efter den konstiga hjärninflammationen jag fick efter mitt ryggmärgsprov på 80-talet. Men var i alla fall helt återställd inom c:a 3 månader. Får hoppas att det går över.

    1. Det är inte ovanligt, men det har jag inte påstått. Det hoppas jag verkligen för jag har redan missat tillräckligt.
      // Polly

  2. Jag var tvungen att kika in här för att se vem det är som har skrivit boken som jag vann hos Jessy. Tack snälla för vinsten, jag ser verkligen fram emot att läsa din bok ska du veta. Jag Har suttit och läst igenom tio tjugo tal inlägg i din blogg och jag har verkliigen fastnat. Jag är så glad att jag har hittat dig, du är liksom en inspiration. (Min treåriga dotter är autistisk) jag har letat efter exakt sånna här självbiografer som du skriver. Tack för att du finns och för att du delar med dig av ditt liv och ger mig som förälder till ett barn med NP diagnoser hopp om framtiden, tusen tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


CAPTCHA Image
Reload Image