Äntligen tagit mig upp

Jag har varit vaken länge, men inte känt minsta lust att gå upp eftersom det snart kommer bli mörkt igen. Vintern gör mig galen! Har inte lust med någonting. Inte för att det finns så mycket att göra utomhus i den här staden, men jag behöver solen. Saknar att gå ute i värmen och att skriva ute.

Hade klockan varit så här mycket på en av min och mammas resor så hade vi redan varit uppe för längesen. Då går vi upp vid typ åtta, pigga, glada och ivriga att upptäcka. Vi är sugna på att äta frukost och tanken på det får oss inte att må illa. Det som bidrar till ett bra mående då är nog att man får sitta ute i värmen vid det fina havet och äta med vetskapen om att man har fina saker att se och upptäcka under hela dagen.

Men nu är jag hemma och jag har inte ätit än. Hemma blir jag aldrig sugen på frukost och det enda som gör mig ivrig när jag vaknar är att få blogga, skriva och spara pengar till en ny resa som gör att jag kan få komma härifrån igen.

Jag längtar.

Som tur är behöver jag inte gå omkring i tristessen allt för länge, jag har nämligen vunnit en kryssning via en julkalender på en blogg som jag har deltagit i!

Det är i och för sig enbart en kryssning som går till Åbo och vänder, men jag ska ta med mig Josse och få återuppleva Stockholm ännu en gång. Det var längesen jag var där så då ska jag passa på att göra bokreklam!

// Polly

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


CAPTCHA Image
Reload Image