Skönaste sängen någonsin

Jag har haft min säng ett bra tag nu, sen i våras någon gång och jag varje gång jag ligger i den kan jag inte undgå det faktum att det är den skönaste sängen jag någonsin har haft. Den är precis lagom mjuk, inte för mjuk så att man sjunker ner och inte heller för hård. Älskar madrassen och har inte haft problem med ryggen en enda gång sen jag köpte sängen. Det är extra trevligt att ligga nerbäddad i sängen nu när det är vinter och snart jul. Det är så kallt i lägenheten så det passar perfekt att ligga under täcket och se på film.
Sängen är bra på alla sätt förutom att spånplattorna som själva sängramarna består av är alldeles för tunna. I en av sängramarna blev det ju till och med en jättelång spricka som gjorde att jag var tvungen att skriva till sängbutiken om en ny.

Jag fattar inte grejen. Varför ska det ens få säljas kontinentalsängar med så pass tunna spånskivor när det är helt uppenbart att det inte håller för två personer? Det höll inte ens för en person att sätta sig i sängen. Spånplattor till sängar borde alltid vara så pass tjocka att sängen kan användas till det den är till för. Sova bra i.

 Vi har löst problemet med sängen tillfälligt och vi hade tur som lyckades hitta en typ av plastbackar på loppis som vi stagar upp sängen med på vardera sida. I mitten stagar vi upp med en hög böcker. Det funkar för tillfället, men man måste ändå vara försiktig när man använder sängen vilket är dumt!

Jag håller redan på att spara till en ny säng eftersom jag inser redan nu att den här tyvärr inte kommer att hålla särskilt länge. När jag väl har sparat ihop till en ny säng så funderar jag på att köpa en från Sova.se. Har redan en i åtanke därifrån, nämligen sängen Opal. Den har en träram av åtta centimeter gran, och det låter både rejält och hållbart.

// Polly 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image