Köpa säng, tvång på att staga upp den

Saknar min mjuka, gosiga Tuss. Saknar min ”vanliga” säng också, för just nu står enbart madrassen på golvet utan sängramar. Den ena sprack bara för att en satte sig i sängen och enligt företaget ska sängen hålla för sånt, men inte. Har fått en ny sängram nu, men jag vill inte montera ihop den och använda den förrän jag kommit på ett sätt jag kan staga upp sängen med.

Annars går den säkert sönder igen. Att man ska behöva tänka på sånt när man köper en säng! Jag förutsätter att när man köper en säng så ska man kunna ligga och sitta normalt i den utan att den går sönder, det borde inte vara en förutsättning att man även är händig och kan snickra ihop något som kan staga upp sängen till på köpet. Det är ju redan tillräckligt dyrt med sängar liksom. Något som har något förslag?

// Polly

7 svar på ”Köpa säng, tvång på att staga upp den”

 1. gör som vi satte tvärgående smala ribbor och skruvade fast dem
  i långsidorna det blir stadigt och bra.Eller hur.Du har ju själv hoppat
  i våran säng.
  Det finns ochså lösa ribbottnar att köpa som du bara rullar i sängbotten.Hör av dej om du har frågor.

 2. Vad märkligt med sängramar som spricker! Monterar du dom riktigt eller är det skräp du köpt? Lägg någon förvarings-back under et.c. som kanske avlastar? Eller kanske om du hittar lastpallar eller sån man har öl och läskflaskor i. Min syster hade en sängram som gick sönder så hunden dom hade blev skadad. Men hon och pojkvännen pluggade juridik då så dom stämde företaget och fick massor av pengar. Min sängram från Ikea har hållit i 30 år nu.

   1. Som tur var var det en fullvuxen Dalmatinhane som lång under sängen när den sprack. Hade det varit en katt kunde det ha slutat värre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image