5 svar på ”Patricia i detalj”

  1. Verkar det som att hon saknar Tuss eller undrar vart hon tagit vägen? Någon dag kanske även jag måste ta bort min ena katt. Jag är rädd att den som blir klar inte blir så glad. Ev. går det att isf lösa med att vara jourhem åt katthemskatter. Någon mer katt är jag inte sugen på att skaffa sen om jag är singel. Man blir ju ganska bunden. Har haft katt i över 14 år i sträck nu.

   1. Hon verkar inte bry sig, men är lite mer kelig än vanligt. Tyvärr är det ju inget ”kanske” att du kommer behöva ta bort båda två av dina katter, en i taget. Det är ju inte så troligt att båda dör samtidigt.
    // Polly

    1. Mina hamstrar löste i alla fall problemet för mig. Båda uppnådde medellängd och båda kröp upp i min hand och dog när det var dags (med c:a 3 månaders mellanrum). Försökte med hjärtmassage och konstgjord andning, men det hjälpte inte. Numera vet jag att man ska undvika att ge gnagare frö-stänger där fröna sitter fast med socker. Man ska inte ge dem så mycket kaloririka frön et.c. utan mer grönsaker. för då lever dom längre. Övriga djur som vi hade när jag bodde hemma var inte ”mina”, så jag bekymrade mig inte så mycket över dem. Bägge hundarna gick dock vidare till andra ägare, som fick ta över ansvaret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image