Tuss får somna in med stil

Den här dagen kommer bli den hemskaste på hela året. Jag kan fortfarande inte tro att det ska hända, allt har gått så snabbt och det verkar vara svårt att få in i huvudet att Tuss måste avlivas. Tänker så mycket på att ”Det här är sista gången hon gör det” och ”Nu kommer hon aldrig mer kunna äta sitt favoritgodis”. Det är vidrigt!

Hon ska få somna in med stil i alla fall, med fina solrosor runt halsen. Min Tuss. Tusseflickan, Tussebullen, Solskensbullen. Min älskling.

// Polly

5 svar på ”Tuss får somna in med stil”

  1. Hej förstår dej att det är tråkigt att Tussen måste avlivas. Hade själv katt förut innan jag fick ta bort min katt 17 december förra året på grund av att mun katt Fia blev dålig, åt mindre och också för att folk i min släkt är allergiska och min nya kille jag träffa i oktober förra året också är allergisk mot katt. Så idag är det 5 månader sen precis som min katt togs bort från mig och mitt liv. Hade haft Fia i hela 9 år ända från det att hon var 12 veckor gammal. Men nu ska du ändå Vara glad att du har en av katterna kvar fortfarande fast det är tråkigt när ens husdjur måste få somna in på olika omständigheter. Jag lider med dej. Skickar en tröstande kram till dej och den andra katten du hsr Kvar.

  2. Så oerhört sorgligt :´-( <3 <3 <3 Hoppas att Patricia inte blir ledsen och att hon får bli minst lika gammal som friska katter brukar bli. Men du ger ju Patricia mycket stimulans genom att ta ut henne på somrarna. Hur gammal är Patricia? Mina är (snart) 11 resp. 15.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image