Bättre försäljningsidé

Nu har det börjat säljas majblommor igen och idag frågade några barn om jag ville köpa. Varje gång det börjar säljas majblommor så skulle jag gärna vilja köpa så att barnen kan få tjäna extra pengar, men det känns så onödigt eftersom det inte går att använda majblommorna till något förutom att samla på dem.

De tar plats. Varför måste det möjligtvis vara bara prydnadsblommor som säljs? Det går ju att sälja till exempel små anteckningsböcker, bläckpennor, läsbokmärken och bland annat fickkalendrar med årets majblomma på, då hade jag varit mer benägen att köpa eftersom det är något som jag har nytta av. Jag skriver ju så mycket. Det hade varit en jättebra idé tycker jag för det är ju inga stora grejer heller som är svåra att ta med sig när man säljer. Perfekt ju.

Årets majblomma är ljuslila och ljusblå, snygga färger enligt mig. Ser ni hur bra färgen i mitten matchar med bakgrundsfärgen på min blogg? 😉
Men jag får väl ta och köpa mig en majblomma i år också trots att jag inte har användning för den och att det har blivit lite väl dyrt, för det är bra träning för osociala mig.

// Polly

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


CAPTCHA Image
Reload Image