Snön väljer rätt

”Perfekt dag för Polly att vada genom snön!”

Så tänker nog de eländiga snöflingorna när de väller ner. Jag ska ju på skrivarträff idag och förra gången jag gick dit fick jag också vada fram i djup på trottoarer där det inte var skottat och sen gick jag vilse. Får se hur det går den här gången men snöigt blir det. Usch.

Jag har finslipat min text som jag ska ha med mig till skrivarträffen, deltagarna ska läsa upp lite av något de skrivit så att de andra kan ge synpunkter på texten och jag tänker ta med mig prologen till ”Udda & Utsatt”.

Självklart ska jag inte glömma att ta med mig visitkort för min självbiografi för en skrivarträff är det perfekta stället att göra reklam för sina böcker på.

Kan egentligen inte säga att jag hellre vill vara på Fuerteventura eftersom jag läst att det otroligt nog är snö på Kanarieöarna nu, vilket jag inte trodde var möjligt, men oavsett vad så finns havet och de fina vyerna kvar där vilket är det minsta man kan tala om när det gäller Nässjö.

// Polly

2 svar på ”Snön väljer rätt”

  1. Det var nog bara i bergen som snön låg kvar, såg att de plogade snö på Gran Canaria men dåligt väder har det varit överallt. Vi var på Gran Canaria i februari en gång och det var ingen hit. Men vi har fruset på Fuerteventura också.
    Både ni och vi hade ju tur med vädret på våra resor.
    När jag läser det här så har du ju redan varit på skrivarträffen men jag tror säkert att det gick jättebra. Kram 😉 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


CAPTCHA Image
Reload Image