En tur till Lanzarote

Idag tog vi en båttur till Lanzarote och det fanns gott med klippor där för mig som älskar att klättra. Jag klättrade ner och såg exotiska fiskar i vattnet mellan sprickorna i klipporna och jag hade även turen att hitta några snäckor. Vi åt på en liten höjd med en grymt vacker utsikt över havet och ett fantastiskt varmt väder. Imorgon väntar ännu en båttur och då till Isla de Lobos.

Idag har mamma och jag gått 13,7 kilometer och igår gick vi 12,5. Jag kan alltså äta glass med gott samvete här. 😉

// Polly

10 svar på ”En tur till Lanzarote”

   1. Jag hade ju ett tag planerat att besöka åtminstone de 5 största Kanarieöarna. Av Teneriffa och Gran Canaria gillade jag G C bäst iaf. Visserligen blev jag drogad i en skum bar, men flydde och vad jag vet inträffade inget otrevligt under de c:a 2 timmar jag drev runt utan att vara medveten om vad jag gjorde.

     1. Det var en minst sagt ”skum” bar ju blev indragen i. Jag var den enda gästen där. Sen gav dom mig en drink som jag tror var gratis och därefter kände jag att allt började bli dimmigt och flydde därifrån. Troligen hade dom tänkt få mig att tömma mitt kreditkort genom att göra flera köp när jag inte var helt medveten om vad jag gjorde. Vet att det kan förekomma på skumma barer utomlands.

     2. Jag borde polisanmält, men ville ju fortsätta av att njuta över min vecka där och inte ägna tiden åt krångel. Eftersom jag var kvicktänkt så förlorade jag ju inte mer än c:a 2 timmar där jag troligtvis drev runt på gatorna i nöjeskvarteren utan att veta vad jag gjorde.

 1. Ja, man går väldigt mycket i de här trakterna. Och många fina promenadvägar utmed havet finns det.
  Det ser ut som om bilden är tagen bortåt Papagayo till .
  Ha så kul på Lobos där blir det nog mest klättring. Ni ser ut att ha det skönt och fint väder. Ha det bra, njut och var rädda om er. Kram 🙂 🙂

  1. Oturligt nog hann vi inte se så mycket på Lanzarote då vi hade så ont i fötterna, men vi kollade i butiker och jag åt supergod Fish and chips. Vi har inte haft regn en enda dag, men idag var det däremot lite molnigt. Det ska vi, kram. 🙂
   // Polly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image