Ett enormt orosmoment

Jag har haft ett sånt enorm orosmoment för skrivar-workshopen jag gick på idag. Jag drömde tre gånger att jag kom försent, att jag vaknade och kollade på klockan, som var alldeles för mycket.

Det obehagliga var att varje gång jag vaknade för att kolla på klockan så kändes det som om jag vaknade på riktigt fast jag inte gjorde det och jag var helt förkrossad över att ha missat workshopen. Och i någon av drömmarna försökte jag ta mig dit ändå och jag tappade en massa saker på vägen, allt blev helt fel.
Mådde dåligt först när jag vaknade och insåg att jag inte hade försovit mig.

Jag oroade mig för så mycket. Var på biblioteket workshopen skulle hållas, vilka som skulle vara där, hur många som skulle vara där och hur jag skulle bete mig.

Om jag inte hade haft social fobi eller ens oroat mig för en grej som är så vardaglig för många andra så kanske jag inte ens hade plågats av dessa drömmar och tankar men jag antar att det är det som förvärrar allt, att jag inte kan sluta gå omkring och oroa mig.

Hur gick det nu då? Det får ni läsa senare.

// Polly

2 svar på ”Ett enormt orosmoment”

  1. Min vanligaste mardröm är att jag är på charterresa och inte vet vad klockan är och när planet hem går och hamnar i extrem tidspress. Drömde den bara för någon dag sen. För det mesta är det olika resmål. Oftast krävs flyg för att komma hem, men ibland kan det även vara tåg och buss.

  2. Min näst vanligaste mardröm är att jag jobbar någon stans och känner att uppsägningssnaran dras åt allt mer. Ofta är det på gamla arbetsplatser jag haft och faktiskt fått sparken ifrån. Akterseglad från flyg har jag dock aldrig blivit, men har varit ganska nära några gånger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


CAPTCHA Image
Reload Image