Researchdag

Idag blir det en ordentlig researchdag så att jag kan skriva det sista kapitlet till Udda & Utsatt” trovärdigt. Jag har bara påbörjat kapitlet lite, men ska fortsätta efter researchen.

När det inte finns möjlighet att skriva på ett tåg så blir det till att lägga sig på sängen med en skrivbok och inspirerande musik så att jag inte störs av omgivningens ljud. Jag störs inte heller av facebook och annat som kan vilja ha min uppmärksamhet på datorn.

Om tre dagar ska boken vara klar..

// Polly

6 svar på ”Researchdag”

 1. Trevligt! Du har slitit hårt i sommar! Om man skaffa länstrafikkort kan man ju åka lokaltåg hela dagarna utan att det kostar något extra. När min syster pluggade på Juristlinjen brukade hon köpa båtluffarkort på Waxholmsbolaget och åka runt på skärgårdsbåtarna och plugga på somrarna när det inte var lektioner och föreläsningar. Själv arbetar jag helst hemma, fast datorn, TV´n och katterna stör ju.

  1. Ja, men jag är rätt trött på att åka mellan Jönköping och Nässjö eftersom jag gör det minst två gånger i veckan, så jag hoppar hellre det. 🙂
   // Polly

   1. Du skulle följt med på min kryssning över Atlanten 2011. 7 nätter och bara hav. Massor av aktiviteter ombord och fint väder också, men du kunde koncentrerat dig på skrivandet och så några pauser för mat och sova =) Många satt på sådana här stolar och läste böcker och läsplattor. Det var jättefint väder med sol, värme och svaga vindar alla dagar utom en: https://solentrichardscruiseblog.files.wordpress.com/2013/05/promenade-deck-7.jpg

     1. Jag tror allt kostade c:a 11.000 Kr, men i hytten och hotellet i New York fanns det plats för 3 till. Hotellet i London hade bara 1 bädd dock. Priset på enbart kryssningen var 4300 Kr/pers om 2 hade delat. Men nu fick jag ju inte med mig någon så jag fick betala även för de tomma bäddarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image