Jag vill hjälpa flyktingarna

Jag skulle så gärna vilja hjälpa alla stackars flyktingar som anlänt till ett flertal grekiska öar och jag har sett att de nu rear ut resor till bland annat Kos. Är det för att ekonomin är så dålig i Grekland nu med tanke på alla flyktingar och att de är i desperat behov av pengar eller är det för att folk ska kunna åka dit billigt och hjälpa till?

Jag har läst att flygbolagen har börjat med en superbra grej och det är att passagerare kan checka in extra bagage gratis så att de kan få med sig kläder och liknande till flyktingarna. Hoppas att alla som ska till någon av de grekiska öarna där det finns flyktingar gör detta, för även om man själv inte har något att skänka så kanske andra har det och då kan man ha en insamling.

Det går även att skänka pengar.

// Polly

2 svar på ”Jag vill hjälpa flyktingarna”

  1. Trist utveckling. Inte kul för Grekerna heller med sina ekonomiska problem när vissa öar fått så många flyktingar att det blivit kaos och turisterna flyr. Kos är en av de få Grekiska öar jag varit på. Man såg Turkiet tydligt från östra sidan. Förstår att många då försöker ta sig till den ön. 5 Km skulle jag klara att simma om det inte var strömt och vågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image