En hemsk dag.

Äntligen är jag hemma! Det har varit en hemsk, lång och plågsam dag med massvis med umgänge. Ryggen har gett upp för idag. Först hälsade jag på på dagis och lite senare idag åkte jag till teatern eftersom vi skulle se på vår föreställning som nu finns på dvd.
Det jobbigaste idag: ALLA LJUD! Har inte varit ensam på hela dagen heller eftersom jag flydde min lägenhet redan på morgonen. Känns som om jag har umgåtts med folk flera dagar i rad, är så slutkörd att jag skulle vilja sövas ner och sova i en hel evighet.
Nu blir det MAT MAT MAT och FILM FILM FILM!

Jag passade på att ta en liten kvällsselfie som visar hur jag känner mig just nu.
// Polly

6 svar på ”En hemsk dag.”

 1. Dagis skulle jag aldrig klara av att gå in på numera pga att jag får allt svårare med gälla barnskrik. Kanske när barnen sov middag? Hoppas att du hittar något sätt att få ryggen att fungera bättre. Går det att få del av DVD:n?

  1. Hörde typ inte ett enda barnskrik när jag var där. Tyvärr brukar bara vi deltagare få ett exemplar.
   // Polly

   1. Det är inte vanliga barn-ljud som är problemet utan dom där gälla skriken som låter som en visselpipa. Jag klarar ju inte visselpipor, busvisslingar, skengnissel, dåliga bromsar, rundgång från elgitarristens förstärkare et.c. Det sticker som knivar i öronen och utlöser flyktbeteende. Tyvärr har detta blivit värre med åren. När jag repar har jag för det mesta hörselskydd på när det råkar bli rundgång i gitarrförstärkaren, men ibland är jag inte förberedd. När jag ska handla och åka tunnelbana har jag för det mesta med mig hörselskydd.

    1. Men jag siktar ju på att bli nära vän med en som har ett ex av DVD:n, så det kanske löser sig 😉

 2. Ojdå. Hade jag vetat skulle jag inte överfallit och tjatat på dig så. Förlåt. Vila upp dig. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image