9 svar på ”Hemmets vilddjur:”

 1. Oj vad svart det blev! Igår var det väl lite ljusare men ändå mörkare än vanligt? Ligger Patricia alltid överst på den där klösmöbeln? Hos mig är det lite lustigt. Vissa platser är Tindras och vissa är Kalles. Sen har dom några liggplatser de delar på också, men om det blir konflikt om vems tur det är att ligga där vinner Kalle. Kalle vill ibland att Tindra ligger när han kommer, men tyvärr brukar hon oftast sticka ändå, eftersom hon inte vet om det är vänligt sinnat eller om han vill jaga bort henne. Det motsatta att Tindra vill ligga med Kalle händer aldrig sen han blev större än henne.

  1. Jag brukar se dem båda högst upp. Men Patricias favoritplats är ena hörnet i loftsängen och Tuss föredrar devandelen på soffan.
   // Polly

   1. När katterna sover hos mig så ligger Tindra alltid över axlarna och Kalle under. Ibland ligger Tindra på samma kudde som jag. Det finns massor av liggplatser som katterna kan välja mellan. Ofta hittar de själv ett ställe de gillar och ibland ordnar jag ett ställe. Ibland kan vissa ställen inte användas på flera år.

 2. Har du klarat alla pussel? För mig var det sånt man hade tid med när man var liten och internet och mobiler inte fanns.

  1. Ja, självlart. Jag pusslar mest när jag ser på film, men det är inte lätt att gömma ett pussel för en katt. Mammas katt använde mitt pussel som kattlåda en gång.
   // Polly

   1. Ibland har jag försökt spela musikinstrument när jag ser på TV, men tycker inte det går så bra. När det är TV-program som inte är så jätteintressanta som t.ex. nyheterna så sitter jag vid datorn samtidigt. Pussel skulle nog inte gå så bra tillsammans med en film, men kvinnor har ju ofta bättre simultanförmåga sägs det ju.
    Trevligt! Tyvärr tror jag nog att Tindra skulle kunna gjort likadant om man lämnade en öppen kartong full med mindre pusselbitar utan tillsyn en längre tid. Kalle skulle dock aldrig göra så.

    1. Det roliga var att jag redan lagt klart pusslet. Lucifer hade krafsat ihop bitarna och sen gjort sitt behov där.
     // Polly

     1. Katter! Underbara djur som gör en del jobbiga hyss ibland. Tur att du lagt klar först i alla fall, för sen kunde du ju kasta det ifall du inte orkade göra det rent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image