Jag är så jävla rädd

För första gången på ett bra tag kände jag mig tvungen. Bara lite. Jag skar mig ytterst lite och det kommer snabbt att blekna likt mina andra ärr. Det finns ingen hejd på mina tankar. Vad ska jag göra när både föreställningarna jag har övat in på teatern är över? Då är det dags för ett helvetiskt juluppehåll med all tid i världen att vara ensam, tänka, tänka ännu mer, må dåligt och dessutom inte ha ett dugg att göra.

Ingen fin kille att träffa, åtminstone inte lika ofta som förut. Har inget hem som jag kan bjuda hem kompisar till och det är också anledningen till att jag inte kan skaffa mig en aktivitet. Måste vara skriven i Jönköping för att kunna göra det och det går inte så länge den här jävla bostadsbristen råder. Jag är orolig. Har inte mått så här dåligt på evigheter och vet inte vart det kommer driva mig. Vad ska jag göra efter teatern imorgon till exempel? Åka hem till Nässjö där jag är skriven och må piss där istället eftersom det är ett rent helvete till stad.
Om jag hade haft obegränsat med pengar skulle jag åkt på provfilmningar och spontaninspelningar nonstop för att ständigt kunna omge mig något och få äran att vara någon annan. Den äran har jag inte nu.

7 svar på ”Jag är så jävla rädd”

   1. Kollade gamla mejl och såg att jag inte kommenterat denna sen jag började prenumerera å din blogg. Tyckte att jag borde skriva något litet uppmuntrande. Ja du fick jättemånga fina foton i ”bodelningen”. Kanske något att glädja sig över även om du säkert har blandade känslor när du tittar på dem nu?

     1. Ursäkta att jag skojade till det på ett lite plumpt sätt. Bodelning gör man bara om man har varit gifta. Jag har ju förstått att David tagit många av de fina fotona du lägger ut i din blogg och dom har du ju kvar. Tror inte att jag skulle kunna ta så fina foton. Kanske med massor av övning och en fotogenique modell (som du).

     2. Ställer gärna upp själv! Men du får nog i så fall hjälpa mig lite i början. Dock är jag bra på alla fysikaliska grejer ang. foto, eftersom jag är ingenjör. Därmed lär jag mig nog ganska snabbt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image