Skadad ev en sko:


(Ja, jag har kroppsbehåring, ring polisen!)

Igår när jag kom hem gjorde jag plötsligt upptäckten att det rann blod från min fot. Det hade även kommit massa på golvet och jag fattade ingenting, för jag kände ingen smärta. Var tvungen att torka bort allt blod för att hitta det minimala skavsåret. Hur kan det komma så mycket blod av ett så litet sår??

Som sagt har jag ett sko-dilemma nu, och det är att när jag har fotinläggen i skorna så blir de så trånga framtill att det känns som om jag ska få blodförlust. Olyckligtvis går det bara justera spännena baktill på skon, vilket betyder att jag, för att kunna använda skorna smärtfritt igen bara har två alternativ.
Nummer ett: Köpa dyra skavsårs-plåster och använda varje gång jag går ut, vilket kommer bli jättedyrt i längden.
Nummer två: Slita loss fotinläggen som jag lyckades få fast med dubbelhäftande tejp, men då kan det uppstå andra problem, nämligen att skorna blir för stora istället.

Hade lätt velat anmäla dem som inte lindade mina sneda fötter när jag var liten så att de kunde få växa rätt, jag är värd ett ordentligt skadestånd för alla dyra skor, inlägg och ryggövningar jag tvingats lägga ner pengar på! Mina fötter ger felbelastning, vilket har resulterat i en snedställd höft och stora ryggproblem. Folk brukar skratta åt mig när jag kallar mig gammal, men tro mig, jag känner mig som en 70-åring med dessa problem. Kan inte ens luta mig fram för att knyta skorna utan att det gör ont nästan ögonblickligen och efter det är det plågsamt att räta på sig igen.

Var tvungen att skriva av min frustration och ilska.
// Polly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image