Lite nätmobbing: CHECK!

Så har jag fått lite mindre trevliga kommentarer på ett fyra år gammalt YouTube-klipp. Hade det varit för fem år sedan, då så många redan gjort vad de kunnat för att sabba mitt självförtroende, så hade jag tagit åt mig. Men nu?
Nu skrattar jag bara åt det! Kommentarerna är så fullkomligt patetiska och onödiga att det blir roligt. Jag har varnat personerna som skriver att jag inte lägre tar åt mig av såna här barnsligheter så att de ska slippa slösa bort sin tid, men lyssnar dem? Nej 🙂
Fortsätt ni med era försök, men ni kan omöjligt ge mig dåligt självförtroende igen. Mitt självförtroende, som det har tagit en jävla tid att skaffa är fan här för att stanna.
Tack för mig.
// Polly

Videon:

Ett svar på ”Lite nätmobbing: CHECK!”

  1. Det är ju helt klart idioter som skrivit. Knappt ens lågstadienivå. Intelligens och humor saknas helt. Inget som folk som du och jag tar åt sig av. Rinner av som en gås. Egentligen mest synd om den som skriver sånt. Sådana personer mår antagligen ruskigt dåligt. Kanske en i låg eller mellanstadiet som är skolgårdens lägsta hackkyckling eller får stryk hemma av missbrukande föräldrar och som känner sig trygga i att mobba vidare anonymt på nätet istället för att söka hjälp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image