Krönika från min bok + utlottning

image

Just nu finns en krönika tagen från min bok att läsa i tidningen ”Allt om skolan”, och där kan ni även delta i en utlottning av den gamla versionen av min biografi ”Om ett missfoster”. Recension av den nya versionen finns även den i tidningen. För att prenumerera på ”Allt om skolan” kan ni gå in på den här hemsidan: http://www.alltomskolan.nu 🙂
// Polly

2 svar på ”Krönika från min bok + utlottning”

 1. Hejsan!
  Ville bara säga att detta är en blogg jag tänker börja följa!
  Vill gärna läsa din bok också..

  När jag va 7-9år hade jag en kompis som hade SM ”Hon som inte pratar” kallade folk henne. Ingen visste varför hon inte pratade, vissa sa att hon säkert skämms över sin röst, hon kan inte, hon är blyg osv. Hon pratade endast med hennes föräldrar (men inte när hon hade kompisar hos sig) å så hade hon 1 kusin som va 1-2år äldre som hon pratade med.

  Jag minns när jag ringde ”henne” å skulle fråga om vi kunde leka så va de alltid hennes mamma som svarade på mina frågor osv.

  Jag minns när vi va typ 9år så tjatade jag på henne ”Men snälla, kan du inte prata med mig? Jag lovar, jag ska inte berätta för ngn” ”Du har fin röst, jag hörde den engång när…..” osvosv..

  Ja, idag är jag 24år å fick veta först vad Selektiv mutism va för typ 2 år sedan. Har ingen aning om hur de går med henne nu för tiden eftersom hennes familj flyttade till en annan komun för skolbyte..

  1. Hej! Det låter precis som om du beskriver mig i den där texten. Jag är säker på att vissa kallade mig för ”Hon som inte pratar” och så. Kul att du vill läsa min bok! Vad bra att du har fått veta vad selektiv mutism är, jag önskar att hela världen visste det.
   // Polly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image