SKIPPA kanelbullens dag, gör plats för det VIKTIGA!

Vad finns det för syfte med kanelbullens dag? För mig, inget alls. Jag hatar både kanelbullar och kanel, men det är inte därför jag tycker att man borde skippa dagen helt och hållet. Varför ska något så meningslöst som kanelbullar få en egen ”högtidsdag”, när det finns så mycket annat som är viktigare att lägga fokus på? Missförstå mig inte, det är klart att folk får baka bullar och ha fikamys, men det kan man ju ha när som!

Varför inte ha en ”Barncancerfondens dag” exempelvis? Eller någon som lägger fokus på andra sjukdomar. Då kan det under enbart den dagen pratas extra mycket i teve och stå mer i tidningar om forskning, de sjuka barnen och hur man skänker pengar. Då kan alla hjälpa till och omvandla den lilla bortgångna ängeln på stolen till ett friskt och glatt barn som kan fortsätta leva, gå i skolan och leka med sina kompisar och syskon …
Inte behöva dö ung.

Eller vad tycker ni?
// Polly

4 svar på ”SKIPPA kanelbullens dag, gör plats för det VIKTIGA!”

  1. Faktum är att Djurens Dag infaller samma dag som kanelbullens, och det var djurens dag långt innan, en dag att fokusera på hur vi behandlar djur, mot djurplågeri etc, mkt viktigare än kanelbullar, tycker jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


CAPTCHA Image
Reload Image