Problem X2!


Det är många praktiska grejer som är jobbiga och svåra på grund av att jag har selektiv mutism och social fobi. Till exempel så ska jag avsluta mitt abonnemang till datorn, men när jag mejlade till dem, och sa det så skrev de att jag ska ringa dem.
Aldrig i livet alltså! Skulle jag ringa till en fullkomligt okänd person och berätta att jag vill avsluta mitt abonnemang? Då dör jag. Minns förra gången när mamma försökte ringa åt mig och då var de så barnsliga, för de sa att de var ”tvungna” att höra mig säga själv att jag inte ville ha kvar mitt abonnemang. Varför ska det vara så förbannat komplicerat??
Varför kan ingen avsluta ens abonnemang? När jag till exempel köpte min surfplatta i Jönköping, så var det ingen som kom fram och frågade om jag själv skulle ha den. Jag kunde lika gärna ha blivit tvingad att gå in och köpa den av någon annan, men det är ju inte så vanligt att det händer. Alltså tycker jag det borde räcka med ett mejl för att avsluta sitt abonnemang!
Mitt andra problem är att gå till Apoteket. Jag har aldrig hämtat ut något där själv, och måste verkligen dit snart. Jag hatar det. Är så rädd att personalen ska bli tveksamma och ställa massa konstiga frågor om recept och så. Det har hänt många gånger när mamma har hämtat ut saker åt mig. Jag orkar inte!
// Polly

8 svar på ”Problem X2!”

  1. Hejsan!
    Ibland kan man undra hur människor tänker…vart är deras empati och förståelse? jag blir ”galen” när jag hör detta!! Hur svårt kan det vara-att ”göra ett undantag” med hänvisning till ditt mail…jag vet själv hur lite jag förstod innan jag själv fick diagnoserna på min son.men detta gjorde att hela min inställning till andra människor sättes på prov.jag är väldigt mycket mer ödmjuk och förstående idag! Ta hand om dig och stå på dig!! härligt att höra att du har en bra mamma med i din närhet-det underlättar men gör det inte lättare!!
    Hälsn Irene

  2. Jag vet precis hur jobbigt det är! Men jag har en God man som kan ringa samtal åt mig, det kanske du också skulle ha nytta av? Kram

  3. Hej Polly! Du bör nog skriva en förklaring om vad selektiv mutism är för nåt. Att det är omöjligt för dig att prata med dom. Det borde räcka med skriftlig uppsägning, kanske du kan skriva ett brev med din signatur?
    Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


CAPTCHA Image
Reload Image