Ensam eller inte?

Jag hatar att ha så jobbiga tankar, jag vill vara ensam men ändå inte. Nu när jag inte är med David känns det extra jobbigt. Honom känner jag, jag slipper känna rädslan och osäkerheten över att umgås med andra. Dessutom kan jag vara med honom hur länge som helst utan att längta efter ensamheten. Men vad gör jag då när han inte är här? Jag känner folk som jag vet att jag kan umgås med, men rädslan för det ”okända” får mig att låta bli. Hur blir resten av min kväll då? Hur länge ska vi ses? När kan jag gå hem och äta mina smaskiga chips? Folk brukar ju inte bestämma exakt hur länge de ska ses och vad de ska göra, men jag skulle älska om alla gjorde det. Jag hatar denna känslan.
// Polly

2 svar på ”Ensam eller inte?”

  1. jag lider också av en släng social fobi (det påverkar mig rätt mycket men vill inte diagnostisera mig själv då jag vet att det finns andra som förmodligen har det mycket värre), och jag känner igen mig i mycket av det du skriver. jag är ofta deprimerad för att jag känner mig ensam. jag umgås med 1-2 personer, det finns ett fåtal andra jag skulle kunna höra av mig till men det tar för mycket av min energi att umgås med folk jag inte är tillräckligt van vid, för mycket ångest och funderingar runt det, så då struntar jag hellre i det fast jag vet att det är fel väg att gå. och så hips vips har nästan alla slutat höra av sig. och ju mer man tänker på det, ältar och analyserar, desto värre blir det.

    vet inte vad jag vill säga, bara att du inte är ensam och att jag nog kommer fortsätta läsa din blogg som jag precis hittat till

    1. Skönt att höra fler som känner som jag läser min blogg. Kul om du vill fortsätta läsa 🙂
      // Polly

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


CAPTCHA Image
Reload Image