Halloween är en onödig ”högtid”!


Okej, bli inte för uppspelta nu men jag tycker att Halloween är onödigt. Varför plocka fram en massa Halloweenprylar i affärerna, dräkter, dekorationer och festtillbehör när det är till något som bara håller på i en dag? Jag tycker det är lite löjligt 🙂
Visst kan barnen tycka det är kul att klä ut sig, men jag fattar inte varför vuxna gör det ^^ Jag tycker hellre att man ska hedra folk som är döda vid den här tiden när mörkret sträcker sig över gravplatserna. Tända ljus!
Inte flamsa runt i Halloweendräkter och försöka se läskig ut 😉 Jag menar, på påsken är det ju bara barn som klär ut sig och jag tycker Halloween kan vara barnens ”högtid” också då om den nu ska finnas. Jag skulle aldrig slösa pengar på att köpa massa tillbehör bara för att ha en tråkig ”en gång om året-Halloween fest”. Never!
// Polly
// Polly

4 svar på ”Halloween är en onödig ”högtid”!”

  1. Halloween är ju skitkul! Skämma folk, klä ut sig och se läskiga ut! Även för vuxna kan det vara kul, om man har kvar lite av barnasinnet.

  2. Då kan man ju lika gärna säga samma sak om julen. 😛 Varför köpa en massa dyra julklappar och träd och tomtekläder när de bara används en dag om året?

    Själv älskar jag Halloween.

    1. Det tycker inte jag, julen är ju liksom mer utbredd. Du vet dan före dopparedan, annandag jul och det. Man firar ju julen längre än Halloween och dessutom är det trevligt att det finns en dag som man träffar alla i familjen på 🙂
      // Polly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image