Det var kul att bada!

För några dagar sedan var jag och badade med min moster Polly och det var jättekul! Sist jag var där var min storebror Thim med men den här gången var jag lite modigare. Jag vågade hoppa från bassängkanten och jag gjorde om det flera gånger! Polly tog emot mig men ibland var jag så ivrig att hon nästan inte var beredd. Ibland fick jag huvudet under vattnet lite men det var bara kul att bli blöt. Jag lekte med vattenkannor, hinkar och badankor och jag åkte på en stor skumgummibåt.

Det var kul att duscha i de små duscharna och jag fick se en ångbastu för första gången. Det var spännande och lite läskigt för där var det lite svårt att andas och det var väldigt varmt så jag ville snabbt ut och fortsätta bada istället. Polly köpte en Pippiväska till mig på loppis, en är fin för jag älskar Pippi! Jag tog med den till badet.

Jag har börjat prata så mycket nu att jag pratade om badet både innan och efter och jag pratar om det fortfarande. Varje gång jag träffar Polly så berättar jag stolt om hur jag hoppade från kanten när vi badade. Jag längtar redan till nästa gång! 

// Alicia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image