Ljuvliga hotell på Santorini

Tyvärr kommer jag inte kunna resa igen förrän jag har varit på återbesök i Linköping och då hoppas jag på att jag får ett okej då det gäller att åka flygplan.
Tills dess länkar jag fyra underbara hotell på Santorini som man kan dregla över och jag hoppas att jag någon gång kan lyckas spara ihop pengar så att jag kan unna mig att bo på ett liknande. Alla bilder är från
Hotels.com.


Ducato di Oia
, Oia, Santorini:

Ett hotell med många möjligheter. Man har egen pool och som man kan skriva i med underbar utsikt, man kan vila och ta en powernap med underbar utsikt och man kan till och med duscha med samma utsikt. Perfekt!

Ambition Suites, Oia, Santorini:

Ännu ett hotell i Oia, det här med egen bubbelpool på balkongen och chans till att slappa och äta frukost med den fina utsikten.

Capeland Houses, Akrotiri, Santorini:

Ett mysigt hotell i Akrotiri där den utgrävda staden efter Santorinis vulkanutbrott finns. Verkar lugnt och avlägset så där funkar det nog perfekt att skriva. Man kan även diska med havsutsikt! Hade jag kunnat det hemma hade jag typ aldrig haft disk liggande.

Panorama Studios & SuitesThira, Santorini:

Ett hotell i populära Thira med utsikt över vulkanön. Så ofattbart fint!

// Polly

Ett svar på ”Ljuvliga hotell på Santorini”

  1. Oj vilka häftiga hotell och pooler! Hoppas att det inte är slutflyget för dig som är så ung. Antar att det är en väldigt ovanlig komplikation som du inte kommer drabbas av. Skulle det lägre trycket i kabinen kunna utgöra en risk om man har trånga gångar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image