Ambulans för andra gången

Inspelningen i lördags slutade dåligt då jag fick en typ av kollaps, ett slags virus på grund av för mycket stress, mycket att göra och tänka på och att jag troligen hade ätit och druckit för lite. Mådde lite sådär redan innan det hände. Fick vara på sjukhus ett bra tag medan de tog en massa prover, men i söndags eftermiddag kunde jag äntligen bli hämtad i Arboga och hemkörd.

Huvudet tillåter mig oftast inte att varken stå, gå eller sitta så bilresan var riktigt jobbig. En annan sak som är jobbig och tråkig är att jag missar föreställningen av ”Bara lyssna” idag. 🙁 Skulle ha spelat för barn på en skola i Gränna men måste vila upp mig så mycket jag kan om jag ska kunna klara av Bokmässan. Hur ska det gå?

De tog även ryggmärgsbedövning och ryggmärgsprov på mig så ryggen är inte i sitt bästa skick just nu. Kommer inte kunna stå i långa stunder på Bokmässan.

// Polly
Det tog tid att hitta en bekväm ställning för den långa bilresan …


2 svar på ”Ambulans för andra gången”

  1. Du verkar ha drabbats av samma komplikation som jag efter ryggmärgsprovet. Min pappa fick hämta mig och köra mig 35 mil till min mamma, där jag kunde vila upp mig eftersom jag blev utsparkad från sjukhuset. Min pappa hade en halvkombi och det gick att ordna så jag kunde ligga någorlunda. Om jag stod upp för länge spydde jag och till sist höll jag på att svimma. Jag blev tvungen att ligga i 2 veckor. Sen såg jag dubbelt i ytterligare 2 veckor (och vågade därmed inte köra bil). Fruktansvärt ont i ryggen hade jag också. Tog 3 månader att bli 100% återställd. Nu får vi hoppas att du har fått en betydligt mildare komplikation än jag. Det jobbiga var att det jag drabbats av gick inte att se på sjukhusets prover, därmed betraktade dom mig som hypokondriker och kverulant. Men som tur är ändå enda gången jag blivit illa behandlad av sjukvårdspersonal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image