Mysdagar med moster

Alicia berättar om helgen med moster Polly:

I helgen har jag haft mysdagar med min moster Polly. Vi har varit och badat i sjön och sen sov Polly över hos mig och mamma. Jag bestämde mig för att vara snäll mot Polly och vaknade inte förrän vid sjutiden, men mamma brukar jag väcka vid halv sex oftast.

Det var i lördags som vi skulle åka och bada. Vi åkte långt ut förbi skogar med bilen och jag såg massor av träd. Polly och jag busade i bilen och jag fick prova hennes solglasögon. När vi äntligen var framme blev jag överlycklig för det fanns en gunga till mig vid badplatsen. Jag blev ivrig och ville prova direkt, men vi gick ner till sjön först. Jag fick ha på mig min baddräkt med en kissekatt på och ett par konstiga luftgrejer kring armarna som mamma köpt.

Polly gick ner med mig till vattnet och det var kallt! Jag började med att plaska lite med fötterna och hälla vatten över mina och Pollys ben med en hink, men sen vågade jag mig i och stå i vattnet. Jag var mest i mammas famn och skvätte omkring mig. Efter badet fikade jag och gungade. Blev riktigt ledsen när vi skulle åka hem, för jag ville ju stanna kvar och bada mer!

Efter badet var mamma och jag hemma ett tag och sen kom Polly när mamma stod och dammsög. Det var festligt och jag ville såklart kramas. Polly gav mig välling på natten, men det kommer jag inte ihåg för när jag såg henne på morgonen blev jag så förvånad och hade glömt att hon var där. Jag skrattade till och sen hade jag bråttom att tvinga upp Polly och mamma ur sängen. Jag har haft en jätterolig helg och idag ska jag till Jönköping och Polly ska följa med för hon behöver hitta skor till filminspelningen imorgon.

// Alicia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image