Jag spelar barnteater

Äntligen har jag fått bilder från en av föreställningarna ur barnteatern ”Bara lyssna!”, där jag spelar en av de två rollerna. Älskar verkligen att spela den här teatern och barnteater är något som jag skulle vilja ägna mig åt varje dag. Jobbar du eller går på en skola eller liknande och vill att vi ska spela barnpjäsen där så kan det bokas här.

Pjäsen handlar om en flyktingtjej som heter Zenja och på en skolgård möter hon min karaktär, Victoria. Text från hemsidan, smot.se:

”Bara Lyssna!” är ett försök att vidga fantasin, och få oss att förstå att vi är väldigt lika varandra men med olika möjligheter att få vara den vi vill vara. Utgångspunkten i föreställningen är FN:s barnkonventioner och värdegrunder med barns rättigheter och olikheter. Pjäsen är skriven för låg- och mellanstadiet och togs fram tillsammans med Södergårdsskolan i Huskvarna 2012. De två rollerna spelas av Frejas egna skådespelare.

”Bara lyssna” med sitt angelägna budskap om livets olika villkor gav glans och mening åt Lärarförbundets årsmöte 2013. Skådespelarnas prestation var helt enkelt lysande och tog tag i oss alla. Ingen gick oberörd från föreställningen.

Fotograf: Dante Fredriksen

// Polly

4 svar på ”Jag spelar barnteater”

  1. Ni är väldigt lika varandra på bilderna du och den andra skådespelaren. Ibland fick jag titta två gånger för att komma fram till vem som var vem 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


CAPTCHA Image
Reload Image