Roliga leksaker

När Alicia fyllde år fick hon mest leksaker som jag själv inte är så road av, men det finns faktiskt leksaker som jag tycker är rätt roliga. En av dem är såklart Barbiedockor, det kallar jag nostalgi. Har många Barbies och tillbehör sparade och jag hoppas att Alicia också kommer vilja leka med det.
En sak jag älskar med Barbies är att alla deras tillbehör är i miniatyrformat och det kan inte vara annat än charmigt. På Hiko.se kan man bland annat köpa ett strandhus till sina Barbies, en söt liten godisaffär eller en förskola.

En annan grej jag tycker är rolig är spel och Thim har tyvärr inte särskilt många. Får nog bli ett till honom nästa gång jag ska ge bort något, kanske ett dinosaurie-Yatzy? Spelen hade nog passat Alicia när hon är lite äldre också. Här finns massa mer spel i olika kategorier att välja på.Ska man leka affär, konditori eller glasskiosk så finns det massa trevliga möjligheter. Älskar Hikos utbud av låtsasglass och låtsasbakelser för det ser verkligen gott och verklighetstroget ut.

Maten får man förstås inte glömma! En mataffär måste ha färsk fisk, goda pizzor och självklart en kundvagn och korg. Blir riktigt sugen på att leka affär med Thim när jag ser dessa fina prylar. Extra roligt är att kundvagnen ser ut precis som i en riktig affär.

// Polly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image