Felutgåvan på bibliotek

Jag fick ett brev igår om att ”Udda & Utsatt” fanns att hämta ut på biblioteket och det kändes både bra och dåligt. Jag tipsade ju biblioteket om min bok, men det var innan jag visste att det var slarvfel i den så det är olyckligtvis den utgåvan de har beställt. Själva omslaget ser okej ut, men det är just slarvfelen och att bokens titel inte står med på bokryggen som bekymrar mig.

Jag vill ju att folk ska kunna hitta min bok i hyllorna och jag vill ju ha min nyaste utgåva där, inte den med slarvfel. Även om jag inte ska läsa min egen bok så tog jag med mig den hem och det känns tryggt att ingen kan låna den för tillfället. 😉

Just nu väntar jag på att få hem mitt provexemplar av den tredje utgåvan för att se om den ser okej ut och om den gör det ska jag mejla till biblioteket så att de blir informerade om att det finns en nyutgåva där bokens titel faktiskt står på bokryggen så att man kan hitta den. Hoppas verkligen att jag får provexemplaret snart så att jag kan fortsätta försäljningen av boken.

// Polly

PS: Boken finns även på ett bibliotek i Stockholm så de ska jag också mejla till när den nya utgåvan är redo att beställas.

5 svar på ”Felutgåvan på bibliotek”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


CAPTCHA Image
Reload Image