Jag och flickorna

Idag hade jag och Alicia kvalitetstid och gick till en park så att hon kunde leka av sig. Sen  gick hon hela vägen hem på sina korta ben, men mest av allt småsprang hon. Utan henne hade jag inte haft någon uppenbar anledning att gå ut idag så det är åtminstone en bra grej när man bor i en småstad.

Jag menar, hade jag inte haft några syskonbarn här som vill hitta på saker varje dag och gå ut så hade jag varit inne nästan jämt. Det är ju ändå Nässjö vi pratar om.

// Polly

Bilderna är inte från idag.

8 svar på ”Jag och flickorna”

  1. Jag tror att hon skulle bli väldigt rädd då, har inte vågat försöka. Hon har alltid varit innekatt enligt hennes förra ägare.
   // Polly

    1. Aha. Ja då kanske det inte är någon idé att försöka? Mina accepterar både korta lyft och sele, men gillar inte att var ute eller i bur. Går troligen att vänja dem om man har tålamod. När Kalle var unge hade han inga problem med burtransporter.

     1. Tuss är till och med rädd om man går med skor på sig mot henne eller om man bär in stora saker i lägenheten.
      // Polly

     2. Stackars flicka! Finns ju viss risk att trampa illa på en katt-tass om man har skor och tappar man en tung sak på en katt kan det gå riktigt illa. Kanske har hon varit med om något sådant? Jag har trampat på min honkatts tass när jag haft skor i hallen och hon varit bakom mig och jag backat. Idag kollar jag alltid jättenoga, så ska nog inte hända någon mer gång.

     3. Ja, men hon håller sig alltid undan när man kommer med skor så det ska nog inte hända något.
      // Polly

     4. Verkar vara en mycket förståndig katt som vet vilka risker som finns där man kan skada sig. Om än kanske lite överdrivet försiktig. Jag är mycket erfaren nu med mina över 13 år med katt, så risken att jag skadar någon är nästan obefintlig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


CAPTCHA Image
Reload Image