Snart kommer den …

… en av världens viktigaste böcker för ungdomar som tar upp ämnen som dysfunktionella familjer, utanförskap, mobbning, dålig självkänsla, självskadebeteende hos killar och bland annat puberteten. Min bok är grymt bra skriven och jag fattar inte hur bokförlag kan prioritera vanliga deckare som inte kan göra någon skillnad. (Ta det inte personligt!) Jag har skrivit en bok för att uppmärksamma alla barn som lever i dysfunktionella familjer och jag vet att boken behövs och att många kommer känna igen sig i den.
Därför ska jag ge ut den själv via ett av Vulkans bokpaket, grymt kul ska det bli! Nu har jag skickat mitt manus till en som ska korrekturläsa det och sedan ska jag läsa igenom det för sista gången.
Hittade på karaktärerna och mycket av det som händer i boken redan för nio år sedan så det kommer kännas grymt konstigt att släppa taget och låta boken spridas.
Måna om barns rättigheter ni också, läs min bok när den kommer och ge gärna ett bidrag till Bris. Klicka på bilden så kommer du till Bris hemsida.
// Polly

6 svar på ”Snart kommer den …”

  1. Jag önskar att jag hade ditt självförtroende vad gällde skrivandet 🙁 jag har hållit på med min serie i tio år i år och jag är inte på långa vägar klara med första boken ens en gång för att jag ändrar den hela tiden, är aldrig nöjd 🙁

      1. Allt xD jag är så grymt osäker i allt jag gör; språket, storyn, karaktärerna osv 😛 har därför anlitat en författarcoach som ska hjälpa mig att bli klar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image