En helt ny Polly

Idag blev jag tvungen att fly mitt fina boende redan innan tio på morgonen då det är något fel i köket på min lägenhet. Hela dagen känns förstörd då jag inte kunnat vara i min lägenhet på flera timmar eftersom jag inte vill vara där när någon jag känner inte är där. Och snart är det teater, vilket betyder att jag måste gå in till mig för att hämta saker. Men jag tänker inte göra det själv! Det här är verkligen en av de värsta nackdelarna med att ha en lägenhet, att aldrig veta när någon som har hand om lägenheten kan ringa på och behöva ordna något. Det finns knappt någon trygghet. Eftersom jag gick in till mamma så tidigt på morgonen idag hade jag fortfarande på mig myskläder så när vi gick till stan innan fick jag en hel-makeover som jag vantrivdes i. Mammas byxor, skor och jacka. Kändes grymt pinsamt att gå klädd på stan i något som inte är jag.
// Polly
 

5 svar på ”En helt ny Polly”

  1. Om det inte är akut, t.ex. en vattenläcka, så måste dom ju meddela innan. Jag tycker samma som du. Vill helst inte öppna ens om det är oannonserade besök. Jag kan inte tillåta att okända är i min lägenhet utan att jag har koll på dem. Får aldrig vara fler än 2, för fler kan jag inte hålla koll på. Med katter blir det ju alltid extra besvärligt. Jag haft otur och drabbats av 6 vattenläckor sen jag flyttade hit varav 3 behövt åtgärd i min lägenhet och 2 av de gångerna surrande byggtork i flera veckor och bar betong i köket. Den sista av de gångerna hade jag ju katt och de gick ju på dammigt betonggolv och spred betongdammet i hela lägenheten. Själv hade jag speciella tofflor, men det kunde jag ju inte kräva av katterna. Ingen diskbänk hade jag de gångerna heller, utan fick diska i handfatet. Tur i oturen är att jag i alla fall var hemma alla 6 gånger det varit vattenläcka. Hade varit illa om jag var på resa, så de var tvungna att bryta upp dörren. En kompis som bor ganska långt bort (som inte min bostadsrättsförening känner till) är den enda som har reservnyckel när jag är bortrest. Min mamma litar jag inte på och pappa finns ju inte längre.

    1. Det var där inne. Hade ingen aning om att en massa grejer skulle slitas upp i köket. Tuss var jättesvår att hitta sen. :O
      // Polly

      1. Dåligt! Släpp inte in dom om dom kommer oannonserat och det inte är akut! Du har lagen på din sida! Lämna inte katterna ensamma med hantverkare ifall de inte kan garantera att de har stor kattvana. Katterna blir skräckslagna och dom kan försvinna ut eller så trampar hantverkarna på dom. Kunde du inte tagit in katterna till din mamma eller låtit någon som var van med dina katter vara kvar i lägenheten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image