Tvinga fram skrivlusten

Jag har inte skrivit på flera dagar och jag känner mig otroligt lat, trots att jag redan skrivit klart andra ”Udda & Utsatt”-boken som var mitt mål innan Santorini. Jag tycker synd om bok nummer tre som inte får bli skriven just nu, så jag ska hjälpa den på vägen och fylla på den med lite meningar och ord. Imorgon blir det extra mycket gjort eftersom det är teater och jag därmed har en ostörd tågresa att bruka som ett 30-minuters skrivpass. Men idag då? Jag måste läsa för att få fram lusten. För att få tips och inspiration till hur jag själv kan skriva och uttrycka saker. Just nu har jag tre böcker, ett helt nytt och inplastat nummer av Skriva, samt ett nästan färdigläst nummer av Skriva att slänga mig över som en katt över en laxbit. Jag hoppas att detta kommer inträffa efter att detta inlägg är avslutat och publicerat, men man vet aldrig med en sån som mig som jämt har tusen grejer på gång och alltid glömmer bort minst en av alla saker jag ska göra. Det gäller bara att hoppas. Finns det liv finns det hopp!
// Polly

Bjuder på en liten titt ur en författares skrivbok i all sin prakt. Att kladda och stryka över är tydligen en given hobby jag har.

8 svar på ”Tvinga fram skrivlusten”

   1. Själv hade jag föredragit dator med riktigt tangentbord och ordbehandlingsprogram. Men på resande fot är det nog bättre att skriva som du än på en platta.

    1. Det är faktiskt lättare med en platta eftersom tåget gör att jag skriver snett. Men med plattan blir jag frestad att spela spel.
     // Polly

     1. Din skrivstil är ganska lik min, men tydligare och utan kladdränder. Jag smetar alltid ut o-torkat bläck med handloven när jag skriver snabbt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image