Jag är STOLT över mig själv

Läste en bra intervju i Veckorevyn, så tänkte dela den här men med mina egna svar på frågorna. Intervjun är skriven av Emelie Lindblom Carlsson.

– Varför är det viktigt att vara stolt över sig själv? För att det är lättare att må bra om man har en positiv inställning till sig själv.
 – Hur ofta är du stolt? Så fort jag har gjort något bra.
– Vilka mindre saker kan du vara stolt över? Att kunna höra, se, röra mig och prata. (När mutismen tillåter) Saker som så många tar för givet och kanske inte tänker på hur mycket det borde värdesättas.
Har du alltid varit stolt över dig själv? Nej, inte under högstadiet och gymnasietiden. Då kände jag mig som en parasit som alla hatade, en person som inte var bra på någonting.
– När är du extra stolt över dig själv? När jag har lyckats genomföra en provfilmning trots paniken och obehaget, när jag skrivit extra mycket under en dag, när jag har åkt till teatern fast jag inte mår så bra och när jag har umgåtts länge med folk utan att tappa tålamodet trots att det enda jag vill är att få vara ifred.
– Men om du vaknar en dag och känner att ”Nä, det här är ingen bra dag.”, hur tänker du då? Jag sover lite till i ett försök att bli på bättre humör och försöker fundera ut vad jag kan göra som gör mig glad.
// Polly 

3 svar på ”Jag är STOLT över mig själv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image