Det funkar!

Idag skrev jag inte på surfplattan, utan på papper och det gav resultat när varken Candy Crush eller facebook-uppdateringar fanns där och lockade. Hittills har jag hunnit med hela två A4-sidor och så mycket brukar jag oftast inte skriva på en dag. Men det kommer mer!
Idag ska jag äntligen till teatern, missat tre gånger där nu och idag är jag dessutom superförkyld! Det är konstigt, varför glömmer man bort varje gång man blir förkyld hur lyxigt det faktiskt känns att kunna andas obehindrat?
// Polly

13 svar på ”Det funkar!”

 1. Jag tycker inte om att skriva för hand. Blir bara massa kladd och ofta har jag svårt att tyda vad jag skrivit. Men idag lär sig barn skriva på dator innan dom lär sig skriva för hand. Rätt otäck om det resulterar i att man inte kan skriva för hand ÖHT sen. Skriver du tydligt kanske det går att scanna texten med ett OCR program, så slipper du det merjobbet sen

 2. Hoppas att du kan vara med på nästa pjäs fastän du missat 3 gånger. Någon gång hoppas jag få se dig både på scen och filmduk.

     1. Vet inte. Nej, men en ska försöka sälja in den till en biograf i Göteborg.
      // Polly

 3. Jo, man glädjer sig sällan över lyxen av att vara frisk, mätt och inte frysa. Numera är jag sällan förkyld, men tanken har slagit mig hur skönt det skulle vara att slipa t.ex. jobbig hosta, smärta i halsen och svårigheter att svälja et.c. när man varit förkyld. I flera år plågades jag t.ex. av svåra gallstenssmärtor. På slutet hade jag svåra smärtor i princip varje dag i 3 veckor. Sköt på operation i det längsta pga skäck för att bli sövd. Var mer rädd för sövningen än själva operationen. Hade mardrömmar om sövning någon gång när jag var lite. Kanske var det orsaken?

 4. Numera är jag förkyld högst 1 gång per år. Ibland kan det gå 2 år. Just nu är det t.ex. c:a 14 månader sen sist. Konstigt nog så har det varit så sen jag skaffade katt för 13 år sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image