Nu är det nära …

Redan nästa månad har jag tillräckligt med pengar för att kunna boka en resa till Cypern. Det känns nästan som ett skämt, men jag har faktiskt sparat ihop pengarna själv tack vare mitt skådespelande. Tänker återvända till det underbara stället jag besökte för elva år sedan, och jag hoppas på underbara nostalgikickar. Terapitrippen är nära, så snälla Cypern, gå inte under innan jag har fått besöka er igen!
// Polly


5 svar på ”Nu är det nära …”

  1. Vad trevligt! Men du vet väl att priserna kan variera extremt mycket mellan Ordinarie och Sista Minuten? Har man riktigt tur kan man hamna på ett fint hotell vid ospec och har man någon att resa med kanske man kan komma till Cypern för 1000 Kr inkl ospec boende i maj. Brukar vara bra priser ända till en bra bit in i juni. Sen blir det billigt igen sista 2 veckorna i augusti när skolorna börjat. Under resten av sommaren varierar priserna beroende på vädret i Sverige. Är vädret dåligt stiger priserna och är det vackert väder sjunker priserna. Alla charterresor jag gjort har varit ”sista minuten”. Blir det med mamma och någon syster denna gång?

    1. Under lågsäsong kan man ta flygstol och sen gå runt och pruta på hotellen på plats. Inget jag gjort, men jag vet flera som gör så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


CAPTCHA Image
Reload Image