9 svar på ”Det tar sig …”

  1. Ok. Du drar för där så får du en privat biosalong =) Går säkert att hitta TV man kan få gratis mot avhämtning på Blocket tills man får råd med något bättre. Sålde min förra TV på Traderaauktion för 1 Kr, men han som vann var inte så sugen på att hämta så jag fick nästan hota honom för att han skulle komma 😀

      1. Synd att jag inte bor närmare då. Skulle gärna vilja hjälpa dig att fixa en TV och med en del annat som också som kan kräva bil. Hur mycket får en TV kosta och vad har du för minimikrav? Ofta kan man ju använda datorns DVD-spelare till TV´n. Planerar att pensionera min nuvarande TV nästa år. Då är den c:a 15 år. Köpte den begagnad så vet inte exakt. Problemet är att den väger c:a 45 Kg. Omöjlig att bära själv.

        1. Min teve har ingen dvd-spelare. Det är verkligen många praktiska saker som är svåra att genomföra utan en bil.
          // Polly

          1. Jo, fastän jag har ont om pengar prioriterar jag att ha bil. Jag fick ju ärva den av min pappa. Enda kostnaden var en nödvändig reparation för 8000 Kr. Kostnaden för att ha den stående är c:a 1000 Kr/månad(inkl garaget). Jag använder inte den så ofta, men när katter och tyngre musikprylar ska transporteras är den ändå värd detta tycker jag. Jag hade gärna hjälpt dig när du behövde biltransport om vi bodde närmare varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image