Här är jag!

Nu har jag äntligen kommit så långt att jag loggat in här för att lägga upp ett blogginlägg. Eftersom vi hade föreställning av ”Bara lyssna” på Spira idag för en massa elever från sexan, och ska ha det även imorgon så har jag fått låna en av Spiras lägenheter som de hyr ut till skådespelare och medarbetare så man slipper pendla. Perfekt!
Tänk om det kunde gå så här fort i övrigt också när man vill hyra en lägenhet? Vilken dröm det hade varit! Jag blev hämtad klockan åtta idag och klockan tio hade vi föreställning. Blir samma tider imorgon också. Eftersom jag har någon typ av ADHD-drag och jämt glömmer saker var jag tvungen att köpa in en del grejer tidigare idag. Deodorant, tandkräm, tandborste, underkläder och mobilladdare, samt lite take away-mat! Ska ju till Göteborg direkt efter föreställningen imorgon, så det är inget jag hinner hämta. Tur att det finns affärer.
Nämen oj! Ett par byxor följde visst också med …

10 svar på ”Här är jag!”

      1. Jag läste texten igen lite noggrannare och gissade att lägenheten du fick låna var i Göteborg. Men då gissade jag fel =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image