En dag på Liseberg

På lördag blir det en trevlig födelsedagstripp till Liseberg med Thim, Josse och några av mina kompisar från inspelningen av ”Kärleken är svår”. Det var längesedan jag gjorde något kul när jag fyllde år! De här attraktionerna är ett måste när jag är på Liseberg:
Balder
Kållerado
Flumeride
Spinnrock
Lisebergsbanan
Uppswinget
Höjdskräcken
Thim blev jätteglad över att han ska få följa med till på fredag ska han och jag köpa en försenad födelsedagspresent till Josse som fyllde år den 13:e. Själv fyller jag år imorgon. 😉

6 svar på ”En dag på Liseberg”

  1. vad kul att ni ska till Liseberg roligt med Thim, Jossan och några av dina kompisar på lördag för att fira din födelsdag.. jag får säga grattis till Jossan i efterskott och till dej i förskott. själv ska jag också till Göteborg på lördag men då ska jag dit med mina föräldrar och hälsa på min ena syster med familj som bor mellan Göteborg och Varberg för att hälsa på dom och se på bebisen dom fick natten mellan måndag och tisdag denna vecka.. ska bli jättekul.
    var några år sen jag själv var på Liseberg.. men då åkte jag inte så mycket olika karuseller eftersom jag inte är så glad i att åka karuseller. får panik lätt när det går för fort och så som det gör med vissa karuseller.. men till jul ska jag få med mig min kille till Lisebergs julmarknad har jag tänk och jag har varit där flera gånger för det är så fint med alla lampor dom har runtomkring i massa träd och så.. har aldrig varit där med min kille runt jul så det hoppas jag han vill följa med mig på och kanske kan vi få med min ena syster och hennes barn på det också..

    1. Tack för gratulationerna! Kul för dig att få träffa bebisen, vad ska han heta? Jag har aldrig varit på Lisebergs julmarknad.
      // Polly

  2. Helix har jag aldrig åkt. Måste göras någon gång. Den fanns inte när jag var där senast. Ha det så kul och gissa vem som fyller år imorgon 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


CAPTCHA Image
Reload Image