Idag händer det igen …


… jag ska bli hotat till livet. Just för stunden önskar jag faktiskt att jag kunde bli skjuten på riktigt. Vill gråta, vill slå sönder saker och skrika rakt ut. JAG VILL HA ETT HEM! Som det står i texten: ”Han är en tickande bomb, någon som vänder sin frustration till aggressivitet”, så känner jag att det kommer sluta för mig en dag. I ”Glappet” är karaktären ovan trött på att inte få något jobb och därför tillverkar han en bomb så han kan spränga arbetsförmedlingen i luften. Precis så skulle jag vilja göra med alla hyresvärdars små präktiga kontor här i Jönköping, de som nekar mig att hyra en lägenhet. Skulle vilja spränga deras privata hem med så att de får veta precis hur det känns att inte vara värd ett hem. Är det så det kommer att sluta för mig?
// Polly

4 svar på ”Idag händer det igen …”

 1. Arbetsförmedlingen borde inte ens finnas för dom lever ju inte ens upp till deras namn! Och tycker också det är konstigt att man inte kan få en lägenhet om man nu som du har betalat tillbaka det man var skyldig. Min pojkvän fick hyra lägenhet i England även fast han hade betalningsanmärkningar men antar att dom är snällare där än här :/

  1. Hyresvärden jag hade i Nässjö lät mig hyra två gånger trots min gamla anmärkning så visst finns det bra hyresvärdar här och där.
   // Polly

 2. Fast det måste väl finnas en anledning till varför du inte får hyra lägenhet, de gör ju inte så bara för att jävlas direkt.

  1. Det känns så då jag ger samma förklaring till dem som inte hyr ut till dem med betalningsanmärkningar, att jag aldrig varit sen med hyran, att anmärkningen är fyra år gammal och redan avbetald, samt att jag har bra referenser från tidigare hyresvärd.
   // Polly

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


CAPTCHA Image
Reload Image