Provfilmningen i Arboga.

Jag har inte ”hunnit” skriva om det, men provfilmningen i Arboga var en av de bästa, och minst pinsamma jag har varit på. Regissören var snäll, trevlig och förstående, och upplägget var perfekt! Istället för att man ska behöva gå in själv (som på de flesta provfilmningar), och mötas av en fruktansvärd syn där flera främlingar sitter vid ett långbord framför en redo att döma, så var det precis tvärt om. Den här gången var det de sökande skådespelarna som fick sitta vid ett långbord på scenen, och mittemot oss var det istället regissören som satt själv med våra blickar på sig. Det var intressant att se andra provspela för rollen jag själv skulle spela för, men samtidigt försökte jag hela tiden fundera ut hur jag kunde göra rollen bättre än dem så att regissören skulle falla för valet av mig. Jag vet inte hur det har gått än, det får man veta senast i maj.

Scenariot innan jag lyckades ta mig in i själva lokalen där provfilmningarna skulle hållas kan ni säkert tänka er. Först letade jag och letade ända tills jag hittade rätt, och efter att jag hade hittat rätt ställe gick jag minst två varv runt hela kvarteret innan jag ens vågade närma mig dörren till lokalen. När jag gick förbi den försökte jag hela tiden se så alldaglig ut som möjligt, med följande tankar i huvudet ”bry er inte om mig, jag gör inget särkilt här, jag ska bara gå förbi!”.
Men när jag väl lyckades skärpa till mig och gå in, så var det inte alls så farligt som jag trodde. Visserligen hade alla sökande redan samlats, och jag fick knacka på dörren och gå in, men den här gången var det inte bara mig filmens medarbetare skulle betrakta och bedöma. Det var oss allihopa.
// Polly

3 svar på ”Provfilmningen i Arboga.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image