Jag mår INTE bra.


Idag mår jag inte bra, skulle ge vad som helst för att få befinna mig i Norge vid havet igen. Jag orkar inte med det här. Filmmötet igår gick okej, förutom att det var väldigt jobbigt med så mycket folk och stim. Det är en stor nackdel med mitt funktionshinder att sånt snabbt gör mig slutkörd. Dessutom kände jag mig som en liten barnslig ”skol-flicka” som bara satt tyst under mötet och manusläsningen. Men är ju van vid att känna så. Klarade i alla fall av att presentera mig för de andra. Nu ska jag ner under täcket igen och hoppas, bara en liten gnutta på att få somna in. Om inte för alltid, så åtminstone för en riktigt lång tid.
// Polly

7 svar på ”Jag mår INTE bra.”

 1. Du kanske tycker att det blir för mycket intryck för dig och då orkar du kanske inte med en stimmig miljö. (Rätta mig om jag har fel).

  1. Så är det, men jag vill vara med i en film och därför måste jag försökte stå ut med vissa saker.
   // Polly

 2. Men Polly tänk så här. Du fixade att presentera dej inför alla 😀 Det är ju skit bra 🙂 Att man blir trött när det är för mycket folk omkringen känner jag igen. Om det finns möjlighet så gå ut en stund och försök koppla av och samla ny energi. Du är en tuff tjej. Du ska klara av sånt som du själv tycker är jobbigt 🙂 Ta ett steg i taget och försök att inte se ner på dej själv. Det är svårt, men den känslan går att bemästra. För det är INGEN som tänker något negativt om dej, det är bara dina känslor som säger tror det. Jag tror absolut på dej tjejen 😀 ♥

 3. Hej!

  Du skötte dig bra och du har inget att skämmas för. Tyckte själv att det var mycket stök och så, men det får man ta i början. Nu kommer det bli lättare då det ”bara” är teamet och skådespelarna som ska vara med i scenen som är med.

  Kommer bli jättekul att få arbeta med dig. Ser fram emot det =)

  Kram Regissören Filip

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image